Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Пиво, зброджене цими дріжджами, є прекрасним прикладом класичного бельгійського елю з відтінками гвоздики та великою кількістю фруктових ефірів, а також нотками банана.
Пивні дріжджі Mangrove Jack's CS Yeast M41 Belgian Ale
Пряні та фенольні, ці дріжджі імітують інтенсивність і складність деяких з найкращих монастирських броварень у Бельгії, висока атенюація і толерантність до алкоголю дають змогу варити величезний асортимент бельгійського пива.
Класифікація дріжджів | Saccharomyces cerevisiae var diastaticus |
Толерантність до спирту | 12%АВ |
Флокуляція | Середня |
Атенюація | Дуже висока |
Діапазон теператур | 18 - 28ºС |
Статус ГМО | Без ГМО |
Дикі дріжджі |
<1 на 106 клітин |
Суха вага | 93 - 96 % |
Кілер-фактор | Чутливий |
Ароматичні характеристики:
У процесі бродіння ці дріжджі створюють ефіри, що нагадують аромат стиглих фруктів, найбільш вираженим є аромат сливи. Однак тут також присутній легкий фенольний характер, що балансує.
Смакові характеристики:
Пиво, зброджене цими дріжджами, є прекрасним прикладом класичного бельгійського елю з відтінками гвоздики та великою кількістю фруктових ефірів, а також нотками банана.
Спосіб застосування:
- Висипати вміст безпосередньо на 20 - 23 л сусла.
- Ферментуйте при температурі 18 - 28ºC для досягнення найкращих результатів.
Підходить для бельгійського міцного золотого і бельгійського міцного темного елю.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 18 - 28ºС
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння