Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Дуже нейтральний штам, навіть при ферментації в дуже щільному суслі за підвищених температур. Виражений цитрусовий і хвойний хмелевий аромат буде посилено, зокрема й смажений темний солодовий аромат.
Пивні дріжджі Mangrove Jack's CS M44 US West Coast Yeast
Елевий штам верхового бродіння, що підходить для елів в американському стилі. Ці дріжджі дають винятково чистий смак, що ідеально підходить для тих випадків, коли ви хочете, щоб хмелевий характер був дійсно вираженим. Виробляють помірно високу кислинку, яка дає змогу відчути цитрусовий хмільний аромат, справді пробивний, а також підвищені смажені характеристики темного солоду.
Класифікація дріжджів | Saccharomyces cerevisiae |
Толерантність до спирту | 11%АВ |
Флокуляція | Висока |
Атенюація | Висока |
Діапазон теператур | 18 - 23ºС |
Статус ГМО | Без ГМО |
Дикі дріжджі |
<1 на 106 клітин |
Суха вага | 93 - 96 % |
Кілер-фактор | Чутливий |
Ароматичні характеристики:
Дуже нейтральний штам, навіть при ферментації в дуже щільному суслі за підвищених температур. Виражений цитрусовий і хвойний хмелевий аромат буде посилено, зокрема й смажений темний солодовий аромат.
Смакові характеристики:
Пиво, ферментоване цим штамом, буде сухим. Цей штам є найкращим для хмелеподібних елів американського стилю. Легке пиво може виявитися тонким і терпким, якщо не дотримуватися обережності з суслом на користь декстринів і уникати надмірних кількостей. Кислинка помірна, присутній підвищений хмелевий аромат.
Спосіб застосування:
- Висипати вміст безпосередньо на 20 - 23 л сусла.
- Ферментуйте при температурі 18 - 23ºC для досягнення найкращих результатів.
Підходить для блідого елю в американському стилі, американського подвійного IPA, імперського стаута в американському стилі та багато чого іншого.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 18 - 23ºС
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння