Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Традиційні дріжджі верхового бродіння з гарним балансом фруктових ефірів і зігріваючих пряних фенолів.
Пивні дріжджі Mangrove Jack's CS Yeast M21 Belgian Wit
Традиційні дріжджі верхового бродіння з гарним балансом фруктових ефірів і зігріваючих пряних фенолів. Дріжджі залишають деяку солодкість і стають яскравими, якщо залишити їх на деякий час.
Класифікація дріжджів | Saccharomyces cerevisiae |
Толерантність до спирту | 8%АВ |
Флокуляція | Низька |
Атенюація | Висока |
Діапазон теператур | 18 - 25ºС |
Статус ГМО | Без ГМО |
Дикі дріжджі |
<1 на 106 клітин |
Суха вага | 93 - 96 % |
Кілер-фактор | Чутливий |
Ароматичні характеристики:
Дріжджі Belgian Wit віддають легкою пряністю з натяком на жувальну гумку. Ці дріжджі особливо добре підходять для пива з додаванням трав і спецій.
Смакові характеристики:
Дріжджі мають дещо стриманий бельгійський характер - фенольний і сухий, фруктовий і дуже складний. Тіло пива м'яке, легке і сухе.
Спосіб застосування:
- Висипати вміст безпосередньо на 20 - 23 л сусла.
- Ферментуйте при температурі 18 - 25ºC для досягнення найкращих результатів.
Підходить для Witbier, Grand Cru, Spiced Ales та інших спеціальних сортів пива.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 18 - 25ºС
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння