Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Ці дріжджі мають дуже низьку флокуляцію та яскравий дріжджовий аромат, що дає змогу отримати ідеальне пиво, яке традиційно подається нефільтрованим.
Пивні дріжджі Мangrove Jack's M20 Bavarian Wheat
Ці дріжджі мають дуже низьку флокуляцію та яскравий дріжджовий аромат, що дає змогу отримати ідеальне пиво, яке традиційно подається нефільтрованим. Пшеничні пивні дріжджі верхового бродіння створюють пиво з мінімальною солодкістю, середньою повнотілістю та оксамитовим відчуттям у роті, що доповнюється банановим смаком і пряним ароматом.
Класифікація дріжджів | Saccharomyces cerevisiae |
Толерантність до спирту | 7,5%АВ |
Флокуляція | Низька |
Атенюація | Середня |
Діапазон теператур | 18 - 30ºС |
Статус ГМО | Без ГМО |
Дикі дріжджі |
<1 на 106 клітин |
Суха вага | 93 - 96 % |
Кілер-фактор | Чутливий |
Ароматичні характеристики:
Багатий класичний аромат банана і гвоздики, збалансований корицею. Ці аромати, як правило, є домінуючими над іншими хмелевими з солодовими характерами пива.
Смакові характеристики:
Цей штам дріжджів має помірну атенюацію, але при цьому пиво, що зброджується, не буде солодким. Замість цього воно матиме вершкову, оксамитову структуру і багату, але не важку солодовість. Сильний карамельний смак і солодовий аромат відсутні в пиві, збродженому цим штамом. У разі додавання відповідних солодів, можна відчути смажені та шоколадні аромати. Легка кислинка, вироблена цим штамом, доповнює характеристики пшеничного солоду.
Спосіб застосування:
- Висипати вміст безпосередньо на 20 - 23 л сусла.
- Ферментуйте при температурі 18 - 30ºC для досягнення найкращих результатів.
Підходить для приготування пива Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen тощо.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 18 - 30ºС
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння