Пивні дріжджі Мangrove Jack's M20 Bavarian Wheat

Пивні дріжджі Мangrove Jack's M20 Bavarian Wheat

1258
Розпродано
173,00 ₴

Ці дріжджі мають дуже низьку флокуляцію та яскравий дріжджовий аромат, що дає змогу отримати ідеальне пиво, яке традиційно подається нефільтрованим. 

купити в 1 клік

 

Пивні дріжджі Мangrove Jack's M20 Bavarian Wheat

Ці дріжджі мають дуже низьку флокуляцію та яскравий дріжджовий аромат, що дає змогу отримати ідеальне пиво, яке традиційно подається нефільтрованим. Пшеничні пивні дріжджі верхового бродіння створюють пиво з мінімальною солодкістю, середньою повнотілістю та оксамитовим відчуттям у роті, що доповнюється банановим смаком і пряним ароматом.

Технічні характеристики

Класифікація дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Толерантність до спирту 7,5%АВ
Флокуляція Низька
Атенюація Середня
Діапазон теператур 18 - 30ºС
Статус ГМО Без ГМО
Дикі дріжджі

<1 на 10клітин

Суха вага 93 - 96 %
Кілер-фактор Чутливий

Ароматичні характеристики:

Багатий класичний аромат банана і гвоздики, збалансований корицею. Ці аромати, як правило, є домінуючими над іншими хмелевими з солодовими характерами пива.

Смакові характеристики:

Цей штам дріжджів має помірну атенюацію, але при цьому пиво, що зброджується, не буде солодким. Замість цього воно матиме вершкову, оксамитову структуру і багату, але не важку солодовість. Сильний карамельний смак і солодовий аромат відсутні в пиві, збродженому цим штамом. У разі додавання відповідних солодів, можна відчути смажені та шоколадні аромати. Легка кислинка, вироблена цим штамом, доповнює характеристики пшеничного солоду.

Спосіб застосування:

  1. Висипати вміст безпосередньо на 20 - 23 л сусла.
  2. Ферментуйте при температурі 18 - 30ºC для досягнення найкращих результатів.

Підходить для приготування пива Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen тощо.

Країна виробник
Нова Зеландія
Виробник
Mangrove Jack's
Вага
10 г
Температура бродіння
18 - 30ºС
Призначення
Пивні дріжджі
Тип бродіння
Верхового бродіння
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.