Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Дріжджі низового бродіння з Берліна (Німеччина) рекомендуються для виробництва фруктових і ефірних профілів пива типу лагер. Більш низька зброджувальна здатність цього штаму дає змогу варити пиво з тривалішим післясмаком.
Пивні дріжджі Fermentis S-23
Активні сухі дріжджі Ферментіс добре відомі завдяки своїй здатності до виробництва широкого асортименту пива різних стилів. З огляду на доведений вплив дріжджів на якість кінцевого продукту, важливо дотримуватися інструкцій для проведення ферментації. Ми також наполегливо рекомендуємо виробникам напоїв проводити самостійні випробування перед комерційним використанням продукції.
Характеристика Fermentis S-23:
Дріжджі низового бродіння з Берліна (Німеччина) рекомендуються для виробництва фруктових і ефірних профілів пива типу лагер. Більш низька зброджувальна здатність цього штаму дає змогу варити пиво з тривалішим післясмаком.
Інструкція із застосування:
- Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла за температури 21-25°C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів Залиште на 15-30 хвилин.
- Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть отриману суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка має бути вищою за 20°C.
- Всипайте дріжджі поступово таким чином, щоб уся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Зберігання:
Зберігати 36 місяців від дати виробництва.
У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися за кімнатної температури протягом не більше 3-х місяців, що не вплине на їхні характеристики.
У пункті призначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі <10°C.
- Країна виробник
- Бельгія
- Виробник
- Fermentis
- Вага
- 500 г
- Температура бродіння
- 12 - 15°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Низового бродіння