Сироваріння

Форма для сиру Камамбер, до 0,4 кг
В наявності
Форми для сиру

Форма для сиру Камамбер

4137
60,00 ₴
Професійна форма для отримання всіх типів м'яких сирів. Ідеальні параметри для приготування Камамбер і сирів з цвіллю. Скошені донизу отвори в формі запобігають залипанню головки при перевертанні і прискорюють відтік сироватки.
Форма для сиру Цегла, до 0,4 кг Форма для сиру Цегла, до 0,4 кг 2
Під замовлення
Форми для сиру

Форма для сиру Цегла

16376
113,00 ₴
Форма Цегла виконана у вигляді усіченої піраміди з вертикальними отворами відведення сироватки. Відмінно формує м'які і напівтверді сири в оригінальну сирну голову типу "брикет".
Форма для сиру Італійська, до 0,8 кг
В наявності
Форми для сиру

Форма для сиру Італійська

4132
75,00 ₴
Професійна форма для отримання гарної сирної голівки призначена для формування більшості видів м'яких сирів і сирів із пліснявою. Дренажні отвори по всьому контуру сирної форми ефективні для відокремлення сироватки під час виробництва сирів, що формуються самостійно, створюють правильну аерацію сирного зерна під час виготовлення продукту типу "брі" і...
Універсальна висока форма для сиру, до 2 кг
В наявності
171,00 ₴
Форма для виготовлення м'яких та розсільних сирів методом самопресування сирного зерна призначена для виробництва натуральних сирів, бринзи, фети, адигейського, сулугуні, домашнього творогу  і т. д. Можна використовувати для приготування напівтвердих сирів: качотта, тільзітер, гауда, мраморний та ін.
Сироварня Hendi на 20 літрів з ТЕНом Сироварня Hendi на 20 літрів з ТЕНом 2
В наявності
12 222,00 ₴
За допомогою цієї сироварні можна приготувати такі види сирів, як бринза, гауда, качотта, адигейський, тільзітер, емменталь, чеддер, пармезан, рікотта, моцарела, сулугуні, чечіл тощо. 
Закваска для йогурту (10шт х 1л)
В наявності
53,00 ₴
Йогурт — кисломолочний продукт, що виробляється шляхом квашення молочної основи чистими культурами молочнокислих бактерій з можливим додатковим використанням інших культур.
Закваска для грецького йогурту (10шт х 1л)
В наявності
53,00 ₴
Італійська закваска для приготування грецького йогурту в домашніх умовах.  Відрізняється від класичного йогурту менш в'язкою структурою і в той же час більш густою консистенцією (не тягнеться за ложкою).  Для додання ще більш густої консистенції може бути профільтрованний від сироватки.
Закваска для ряжанки (10шт х 1л)
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для ряжанки (10шт х 1л)

4112
53,00 ₴
Ряжанка є кисломолочним продуктом, виробленим із топленого молока, вершків і бактеріальної закваски.
Закваска для кефіру (10шт х 1л)
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для кефіру (10шт х 1л)

4113
53,00 ₴
Кефір – це ферментований напій, який традиційно виготовляється з коров’ячого або козячого молока шляхом додавання зерен кефіру (зерноподібні колонії дріжджів та кисломолочних бактерій) в молоко.
Закваска для сиру Антимікробна на 10 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Антимікробна

4153
20,00 ₴
Антимікробна закваска на основі лактобактерій (Lactobacillus plantarum) призначена для захисту твердих сирів під час визрівання. Блокує розвиток цвілі, грибків та іншої небажаної мікрофлори. Містить тільки чисті культури молочнокислих лактобактерій.
Аннато, 5 мл
В наявності
Спеції для сиру

Аннато, 5 мл

4155
32,00 ₴
Аннато - натуральний харчовий барвник.  Екстракт помадні дерева.  Барвник виходить шляхом екстракції його з насіння.
Закваска для сиру Радомер на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Радомер

4031
33,00 ₴
Дозрілий Радомер має солодкувато-пряний вершковий смак з пікантним нальотом горіха та легкою солоністю. У сиру щільна консистенція, добре нарізається тоненькими скибочками.
Закваска для сиру Едам на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Едам

4032
33,00 ₴
Сир Едам має легкий кислувато-горіховий смак, світло-жовту або золотаву серцевину, невеликого розміру дірки та жовту, червону, чорну воскову поверхню; в основному круглої форми.
Закваска для сиру Емменталь на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Емменталь

4033
26,00 ₴
Емменталь  має характерний пікантний, пряний солодкуватий смак. Характерним для нього є наявність великих порожнин. Їх прояв обумовлений особливостями процесу його виготовлення (виділення вуглекислого газу бактеріями).
Закваска для сиру Халумі на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Халумі

4023
26,00 ₴
Халумі — напівтвердий солоний сир, вироблений з суміші козячого та овечого молока (іноді містить і коров'яче молоко). Він є широко розповсюдженим в кухні країн Леванту та відомий в Європі як частина передусім кіпрської кухні.
Закваска для сиру Качокавалло на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Качокавалло

4025
26,00 ₴
Сир має грушоподібну форму і дозріває в підвалах, перев'язаний за шийку і підвішений до перекладини.
Закваска для сиру Качотта з паприкою на 6 л
В наявності
47,00 ₴
Качотта з паприкою - це італійський напівм'який столовий сир із закритою текстурою. Качотта - досить популярний на своїй батьківщині сир, його готують в Італії, використовуючи різні сорти молока, а також доповнюючи різними добавками.
Закваска для сиру Белпер Кнолле з перцем на 6 л
В наявності
47,00 ₴
Белпер Кнолле з перцем – це твердий швейцарський сир у формі маленьких кульок у обсипці з чорного перцю. Консистенція сиру змінюється протягом періоду його визрівання, так що протягом першого місяця це – напівм’який сир, який можна намастити на хліб, а віком близько року сир стає твердим, як камінь.
Закваска для сиру Монтазіо на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Монтазіо

4037
26,00 ₴
Монтазіо - напівтвердий сир, зроблений виключно з коров'ячого молока. Текстура сиру білого або світло-жовтого кольору з рівномірно розподіленими отворами.
Закваска для сиру Реблошон  на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Реблошон

4044
63,00 ₴
Реблошон — французький м'який сир з непастеризованого коров'ячого молока з французької області Савоя, що лежить біля підніжжя Альп.
Закваска для сиру Рокфор на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Рокфор

4047
63,00 ₴
Рокфор — блакитний сир з овечого молока, виготовлений на півдні Франції. Його характерна блакитна мармуровість утворюється грибком Penicillium roqueforti, різновидом плісняви, який додають до молока на початку процесу виробництва.
Закваска для сиру Баварія Блю на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Баварія Блю

4053
63,00 ₴
Це м'який сир зі скоринкою з білої плісняви Penicillium candidum, тіло якого поцятковане численними вічками блакитної плісняви. Текстура сиру м'яка, гладенька, масляниста. Сир досить жирний, хоча існує й полегшена версія.
Термометр ТТЖ-М исп.1 (0-150)
В наявності
Термометри

Термометр ТТЖ-М вик.1 (0-200)

Склоприлад
3236
145,00 ₴
Термометр ТТЖ-М вик.1 (0-200) - це скляний термометр з вкладеною шкальною пластиною.
Показано 1-24 з 145 товарів

Готуючи сир в домашніх умовах ви можете бути впевнені, що ваш сир:

  • Без барвників: Ніяких додаткових хімічних добавок, тільки натуральних природний колір.
  • Без консервантів: Тільки ви вибираєте, які добавки використовувати в приготуванні сиру.
  • Без стабілізаторів:Будьте впевнені, що ваш сир - продукт здорового і корисного харчування.
  • Дешевше ніж покупний: Домашній сир може легко конкурувати з покупним не тільки за смаком, але і за вартістю

Виготовлення сиру - дуже старовинний і майже сакральний процес приготування страви.

У сиру дуже велика географія і багата історія. У кожній країні є свої особливості виробництва і смакові переваги. Зараз різноманітність настільки широко, від ніжного і м'якого сиру фета до насиченого і солодкуватого пармезану. З блакитною цвіллю, переплавлений, твердий, що ідеально підходить до фруктів або провину. Ось тільки ціни в магазинах істотно звужують можливості дегустації і насолоди цим чудовим продуктом.

Магазин МірБір пропонує вам цікаву і привабливу альтернативу покупним продуктам.

Сироваріння в Україні набирає все більшої популярності і неспроста. Смак продукту, виготовленого з натуральних матеріалів і простота домашнього виробництва завойовує серця не тільки хороших господарок, а й ресторанів авторської кухні. Все більше людей хочуть знати, що вони їдять і насолоджуватися ідеальним балансом інгредієнтів.

Загляньте в наш розділ "Сироваріння", ознайомтеся з широким асортиментом і спробуйте приготувати домашній сир хоча б раз. Даємо гарантію, ви більше не зможете зупинитися і проміняти смак натуральності на магазинний.

Товар додано для порівняння.